KVALITET & MILJÖ

Kvalitetsledningssystem

Vi är certifierade enligt ISO 9001.

Miljöledningssystem

Vårt miljöledningssystem är certifierat enligt ISO 14001.

OM OSS

Vill du växa med oss?

Vi arbetar alltid med utgångspunkt i helheten för att kunna optimera våra kunders systematiska och tekniska brandskydd. Vi är inne i en ständig utvecklingsresa och vi växer varje dag med våra medarbetare och kunder.

Just nu blir vi flera medarbetare och kompetenser samtidigt som vi arbetar med att digitalisera och utveckla vårt arbetssätt.

Vi rekryterar talanger och tar ansvar för att de fortsätter att utvecklas

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för konsulter inom brandskydd och brandlarm. För oss handlar det om att erbjuda en arbetsplats, uppdrag, kunskapsutveckling och kollegor som gör det möjligt att hela tiden utvecklas i rätt riktning. Hos oss tar du del av våra gemensamma framgångar. De flesta av våra medarbetare är också delägare i företaget. Det kan även du bli. Det ger dig stora möjligheter att påverka och oss möjlighet att utvecklas tillsammans.

Vi sitter i attraktiva lokaler på Söder i Stockholm vid Hornstull. Vi delar kontoret med våra systerföretag Risktec Projektledning och Brandskyddslaget.

Så här arbetar vi

Kunden är en del av oss

Våra kunder ska vara en aktiv del av hela det system vi verkar i, en lika naturlig del som exempelvis en samarbetspartner. Våra kunder ska dela våra visioner och värderingar. Vi frågar våra kunder om det upplevda värdet av våra tjänster och det arbete vi utför. Kommunikationen ska vara direkt, rak och ärlig. Det ger oss ständiga signaler att agera på och ger oss möjligheter att fortsätta utvecklas.

 

Leverera tillsammans

När ett team får ett uppdrag ska ansvaret för resultatet vara gemensamt och ömsesidigt. Vi utgår från väl beprövade metoder i vårt arbete och vi anpassar dem alltid utifrån varje uppdrag. Det ger oss en bra grund att tillsammans agera på ett sätt som möjliggör att vi kan arbeta effektivt och hålla hög kvalitet. Vi utvecklar ständigt våra metoder efter de erfarenheter vi får från våra uppdrag.

 

Konkreta beslutsunderlag

Våra handlingar ska ha ett kundvärde, hög kvalitet och presentera en lösning som är rimlig. De handlingar vi tar fram är ibland beslutsunderlag för kunden. De ska då vara kalkylerbara och tydliga. Kunden ska kunna fatta beslut och veta vad åtgärderna kostar.

 

Opartiska rådgivare på kundens sida

Vi ska välja kunder med samma omsorg som vi väljer medarbetare och vice versa. Våra kundrelationer ska kännetecknas av samma kultur av gemenskap som relationerna mellan oss medarbetare.

Vi är opartiska rådgivare och står på kundens sida eftersom vi inte tillhandahåller brandlarm, brandsläckare eller annan brandskyddsutrustning.

Gräset är grönare på andra sidan

Vi vill arbeta med de bästa talangerna och erbjuda ett så roligt och utvecklande jobb som möjligt. Hos oss ska ingen ens överväga ett annat arbete och det finns massor av fördelar att arbeta hos oss. Här kommer några:

  Pengar i fickan 

Hos oss får du ta del av våra gemensamma framgångar. Alla har stor möjlighet att påverka eftersom de flesta av oss är delägare. Alla har en individuell bonus, en extra föräldrapeng, ett mycket generöst friskvårdsbidrag och fina försäkringar.

 Bli bättre 

Tillsammans med våra tre systerföretag har vi grym erfarenhet, kunskap, variation i uppdrag och kompetens. Du har därför möjlighet att välja kunder och uppdrag där du kommer utvecklas. Vi tar oss tid och använder våra nätverk för att hjälpa varandra. Vi investerar också systematiskt i kompetensutveckling. Du får tid och resurser att utbilda dig både internt eller externt.

 Brandtec gillar att fira

Du kommer få många roliga minnen från våra aktiviteter. För att nämna några - "lunch´n learn", studieresor, afterwork och konferenser. Många av aktiviteterna gör vi dessutom tillsammans med våra systerföretag.

Bestäm själv 

Du har friheten att själv planera hur, var och när du vill arbeta så att du får en hälsosam balans mellan ditt arbete och din fritid.

Vårt angreppssätt

Låt brandskyddsarbetet bli en bra affär

Vi sätter oss in i våra kunders utmaningar och ambitionsnivå för att skapa ett optimerat arbetssätt och enkla lösningar som håller över tid – oavsett om det handlar om att skapa en riktlinje för brandsäkerheten, digitalisera brandskyddet eller upphandla ett nytt brandlarm.

 

Vi säger nej till svårlästa rapporter, krångliga arbetssätt och alltför omfattande dokumentation som ofta hamnar i byrålådan. Vi vet vilka beslutsunderlag som ledningen behöver och vilken information som krävs för att sprida kunskap samt skapa rutiner och regler som fungerar i praktiken.

För att på bästa sätt förstå helheten och hitta optimerade lösningar arbetar vi i team med kompletterande kompetens. Vi har konsulter med bakgrund inom exempelvis operativ räddningstjänst, beställare, entreprenör, fastighet, management, och säkerhet.

 

För att skapa en säker byggnad måste helheten fungera

Vi vill vara våra kunders ledsagare och vara en del av deras verksamhet för att på bästa sätt kunna hjälpa till att höja blicken och se helheten. Det krävs för att ta fram en strategi som optimerar brandskyddsarbetet och ser till att brandlarmet fungerar tillsammans med integrerade styrfunktioner.

 

Vi är passionerade och kunskapsledande

Vi har en stor passion för det vi gör och utvecklar hela tiden vår kompetens och arbetssätt. Vi leder utvecklingen av nya lösningar och metoder.