top of page
  • Skribentens bildBrandtec

Vi välkomnar Tobias Östring till Brandtec!

Vem är du och vad är din roll på Brandtec?

Jag är en nyfiken ”brandskyddsnörd” som gillar att grotta in mig i diverse problemställningar, jag kommer primärt att arbeta med frågor kopplade till det systematiska brandskyddsarbetet för större kunder eller mer komplexa anläggningar, men framöver även fungera som en länk mellan projekt och förvaltningsledet.


Vad har du för bakgrund?

Jag är utbildad Brandman, Brandinspektör och Brandprojektör, Jag har de senaste 4 åren arbetat som Brandkonsult och Avdelningsansvarig för ett mindre service- och entreprenadföretag. Med en bakgrund från både den operativa, förebyggande och förvaltande sidan av brandskyddsfrågor så hoppas jag att kunna tillföra ett bra komplement till Brandtecs och dess systerföretags övriga expertisområden.


Vad gör du på fritiden?

Fritiden delar jag mellan att vara pappa till en Busig 3-årig dotter, och att vara fritidspolitiker i Barn- och utbildningsnämnden i Nynäshamn vilket jag engagerar mig i mycket för hennes skull. Jag jobbar även extra på deltidsbrandkåren i Sorunda för att bibehålla min koppling till den operativa sidan av brandskyddsbranschen och naturligtvis göra en insats för mina medmänniskor. När jag inte sysslar med det så har jag ett nyfiket intresse för naturen i alla dess former, cykling, vandring och segling, men även lite mindre aktiva sysslor som svamp och bärplockning mm.


Vad inspirerad dig?

Att få vara med i utvecklingsarbetet för ett bättre brandskydd har alltid varit en ledstjärna för mig, varesig det handlar om projektering, förvaltning, förebyggande eller operativt. Mitt ordspråk är ”Det vi gör idag - Räddar liv imorgon” och det tar jag med mig för att inspireras och att även inspirera andra i branschen.



96 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page